Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Deák Bill Gyula, a feketebárány
  2024-02-10 06:00:20, szombat
 
  Öcsém az egykori afrikai történelmet jelentette volna, de beállították mellém G. Maczó Ágnes helyetti magyar jelmezes kislány kezdetével a hintás kislánynak az Ébredő vallási játszótér kezdetéhez a hatvanas évek elején. Együtt kellett szenvednünk, fürdés nélkül, cigányozásával az elmeosztályoknak, dadogásával Kupai Janika libalábas, egykori Ázsia előtti emberek mészárosai helyetti érzékenyítésnek nevezett tetteik, mint betegségeik és szerepeik végrehajtásakor, akár a Fenevad honfoglalói összes szerepe végrehajtása fertelmei között.
Kőszegre vitte apa logopédiai intézetbe, ahol nagyon szépen megtanult már, ütemezésssel beszélni és késsel, villával enni. Anyám a kanalas volt, az én villámat kitették egy tengerpartra talán. De anyám mindig más férfival ment oda állítólag, akikkel a vonatutakon ismerkedett meg. Már itt Lendvai Ildikó kommunista szereplő sorsát hajtották végre, mert belemagyarázták, hogy neki szégyellnie kellett volna az apja helyett magát.
Úgyhogy hamar meghiúsult a gyógyítása, mert megkérdezték apától,ki a gyereknek az apja, utána meg jött a Rákóczi tér vasfüggönye a Vargáival Romániának,mint állandó vasfüggönyösökével, akiknek az arcuk nem lehetett volna ismerős és semmik sem lehettek volna. Nagyon szép hangja volt az öcsémnek, amikor énekelt, nem dadogott. A Vargák szintén vlágvégi Időjelek állandó végrehajtói, mint amik állandóan lezárják a világrészeket, míg felszámolják az ott lakókat.
Nem nagyon tudtam segíteni rajta, hiszen én is fényevésen voltam, ruha, meleg ház, minden nélkül. Nem tudom, hogy bírtuk ki, hogy hosszú évekig nem ettünk, ő szinte egész életében.

A hetvenes évek végén Delhusa Gjon szerepét hajtották végre rajta, mint Várkonyi könyv utolsó motorosáét Albánia emelésekor. Motorbalesete volt, aztán bevitték a pszichiátriára, ahol dr. Bohács sokkolni kezdte a Nyírő Gyula kórház elektromos sátánistáival az arc, személyiség nélküliek emelésével, mint Vona Gábor, aki helyett a ricsei elmeotthonba is szállították.Kértem segítséget dr. Illés László háziorvostól, akit magánban kerestem fel,de ő közölte velem, hogy drága, magának nem szabad tanulnia, mert nem bírja az idegrendszere, éppen Kecskés Emil betegségét kezdve el, meg hogy inysorvadásom lesz Gór Nagy Mária akkor adott főszerepét. Bárhová mentem segítségért magam miatt is, hogy düncs jött ki hátul a nyakamon, mint az üzemorvos Untener Elvira is tette, egyből mutatta, hogy neki is van olyan, mint a miskolci szemész Horváth doktornő jóval később. Ment végig az egészségügy a szerepein, tettein és betegségein. Anyámmal megkülönböztetett figyelemmel foglalkoztak, minden cirkuszát elnézve a rendőrséggel együtt.
A ricsei pszichiáter közölte anyámmal, ha megnősül az öcsém, meggyógyul. Volt, amikor a sárospataki koncerten egy alkoholista rosszul lett, bevitték az újhelyi pszichiátriára, beadtak neki egy gyógyszert és meghalt. Ezt követően az öcsémet, mikor találkozott Kósa Emesével a rendelőintézetben, bevitte magával az elmeosztályára, ott az öcsémet leöntötték pálinkával és a rácsos ágyba zárták, a volt hivatalsegéd család tagjai jól meg is verték. Már ez Deák Bill Gyula főszerepe volt a Hunnia elmeosztály hullái, mint testenyészetei közül, amelyiknek a dalait szerelőkkel akarták végrehajtani. Még csoda, hogy nem vágták le miatta az én lábamat is, mint nagyon sokakét, támadva Müllerék miatta állandóan, hogy a másik világban egy lábbal volt megtervezve. Deák Bill Gyula elmeosztálya még mindig nem árulta el, hogy mik támadnak miatta, amikre rá is szólt, hogy hagyják már abba. Feketebárány címet adta az öcsém életét leíró írásnak Cseh Károly a kilendvenes években, más ruhájában szégyenkező Hamupipőkének nevezve őt. Mindent végrehajtottak, ami a borsodi apokalipszis tagjait jelentette,mint az Ádám család történetét a gonosz anyával, boszorkányaikkal.

Anyám megrendezte a ricsei elmeotthon egyik mülleri népével a bolond házasságot. Kamarába helyezte el őket a családi házas udvarában, ahol az öcsém elmondása szerint a szomszéd Farkasnéval leskelődtek rá, hogyan él házaséletet.Közben cigányok rabolták ki az utcán, elvéve a rokkantsági nyugdíját, megtámadva az albérleti lakásban, ahol tárgyak emelkedtek fel és csapódtak hozzá, ő meg párnával védekezett. Éppen akkor mentem oda és nem tudtam segíteni. Felesége, Éva, már ágyba vizelt. 1986-ban Kiszely Ottó állítólag azt mondta Soós elmondása szerint, hogy én kihasználtam a férjemet, s már kezdték azok helyetti meghurcolást,akik az apokalipszis tagjai közül érdekfeleségek voltak, mint Kolcza Mária Varholáné sorsát, aki a szappantisztító sorozatok főszereplője lett volna Romániából.
Dévényi Erzsébettel kezdték a zsidók helyetti tömeggyalázását a Főnix utcanépnek, ők lettek a kiválasztottak, még a combdeformációikat is végrehajtották,hogy erkölcstelenek voltak.

A fáskamrából az öcséméket szétválasztva a rendőrség vitte el, öcsémet az izsófalvi alkoholistái közé zárva a Főnix utcanépnek, feleségét a borsodivánkai elmeootthonba. Egy arab orvos haza engedte az öcsémet, hiszen nem volt diagnózisa. Majd diagnózis nélkül a borsodivánkai elmeotthonba szállították, hol már Varhola gondnokot adott a gyámhivatal, ismételve az újhelyi Révész utcai csapások tetteit és főszerepeit, megtámadva a feleségét is, aki azt motyogta, anyám Jézusnak az anyja. Nem tudott az öcsém elmenni a megyéből, nem volt pénze és ereje hozzá. Majd az amerikai meggyfütrös teremtője Malek Andreának cipelni kezdte még Müllerék cigányai mellett, kereszteket vetetve minden lépésnél, mert Bazsányi Mihály főszerepében az egykori római egyház összes korát hajtotta végre a szereplőivel együtt a vallásoknak, amik kenyér szenteléseket kezdtek el. Öcsémet teljesen eltorzították cigány mészárosok formájára, még Rucájsz formája is volt.

Borsodivánkai tartózkodása alatt ismételte az elmeosztálya a médiának az összes írásomat, a szipog a szipogó szip-szip, zsebkendőm nincs nékem bip-bip versikét úgy hajtották végre, hogy arcüreggyulladással vitték Mezőkövesdre az orvoshoz, zsebkendő nélkül, folyt az orrából a genny. Ivánkán, akár, mint én, ébrenálomban ült éjjelente az ágyban, néha leesett fejjel a földre.Iszonyatosan eltorzították és felpuffasztották. Feleségét, hogy a nevünket gyalázza a Rákóczi tér, egy cigiért árulták a borsodivánkai elmebetegek, nemi szobát üzemeltettek nekik, ahová vitték közösülni, hogy Gyuszikát teljesen összezúzzák.

Mindig reménykedtem segítségben, nem tudtam, hogy a világ állandó kivégző sorozatát hajtja végre Feketebárány főszerepében a Főnix utcanépének.

Közben a média követte anyámat egyik városból a másikba, s már ez ki tudja, mióta tartott, mert én nagyon ritkán néztem tévét. Egyedül Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalakat ismertem fel. Apa hagyott pénzt halála előtt a takarékban és az öcsémre akarta íratni a házat, de Budaiék kifosztották és elvették mindenét, kidobták az emlékeit halála éjszakáján. Utána a kisvonatot megszüntették a városban. Anyám követésére a média részéről Gyöngyösnél vettem észre, majd Bicskénél, ahová járt a nyugdíjas férfiakhoz, arra hivatkozva már, hogy az öcsém halálát nem tudja feldolgozni, mivel otthon halt meg, amikor - ami nem sokszor volt életében - jóllakott.

Deák Bill Gyula, mint Időjelek állandó világvégi végrehajtója formája:

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felpuffasztották, elmeosztályoknak, boszorkányaikkal, szappantisztító, érzékenyítésnek, végrehajtásakor, tömeggyalázását, belemagyarázták, végrehajtották, cigányozásával, kiválasztottak, testenyészetei, erkölcstelenek, pszichiátriára, végrehajtottak, érdekfeleségek, elmeosztályára, borsodivánkai, elmeootthonba, világrészeket, megszüntették, szétválasztva, szenteléseket, eltorzították, sátánistáival, motorbalesete, idegrendszere, hamupipőkének, inysorvadásom, hivatalsegéd, főszerepében, végrehajtása, üzemeltettek, mezőkövesdre, ébrenálomban, rendőrséggel, egykori afrikai, hintás kislánynak, hatvanas évek, kanalas volt, tengerpartra talán, vonatutakon ismerkedett, apja helyett, hetvenes évek, ricsei elmeotthonba, üzemorvos Untener, miskolci szemész, rendőrséggel együtt, ricsei pszichiáter, sárospataki koncerten, alkoholista rosszul, újhelyi pszichiátriára, Deák Bill Gyula, Maczó Ágnes, Kupai Janika, Lendvai Ildikó, Vargáival Romániának, Delhusa Gjon, Nyírő Gyula, Vona Gábor, Illés László, Kecskés Emil, Nagy Mária, Untener Elvira, Kósa Emesével, Cseh Károly, Kiszely Ottó, Kolcza Mária Varholáné, Dévényi Erzsébettel, Malek Andreának, Bazsányi Mihály, Egyedül Gina Lolobrigida,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Albert Einstein gondolata  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Popper Péter szavai  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kerüld el az evangélium örömén...  Fehér virág  George Gordon Lord Byron: Inez...  Rátalálsz  Csak a fogyatkozás látható  Irgalom és ítélet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Popper Péter szavai  Png férfi  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 19  Boldog születésnapot a ma ünne...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Leonardo da Vinci gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Örülök, hogy látlak!  Alázat  Png nő  képre írva  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  A jó emberek mindig szépek mar...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kellemes délutánt kívánok  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Kerüld el az evangélium örömén...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png csokor  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Gonosz démon-álarc  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Fehér virág  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Még csak most kezdődik a nap  Png fotel  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Sokan azt tartják  Nem tudhatod  Kerüld el az evangélium örömén...  Erdőn  Png kutya  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy maradéktalanul uralt világ 
Bejegyzés Címkék
egykori afrikai, hintás kislánynak, hatvanas évek, kanalas volt, tengerpartra talán, vonatutakon ismerkedett, apja helyett, hetvenes évek, ricsei elmeotthonba, üzemorvos Untener, miskolci szemész, rendőrséggel együtt, ricsei pszichiáter, sárospataki koncerten, alkoholista rosszul, újhelyi pszichiátriára, öcsémet leöntötték, rácsos ágyba, volt hivatalsegéd, dalait szerelőkkel, másik világban, lábbal volt, öcsém életét, kilendvenes években, borsodi apokalipszis, gonosz anyával, ricsei elmeotthon, bolond házasságot, családi házas, öcsém elmondása, szomszéd Farkasnéval, rokkantsági nyugdíját, albérleti lakásban, apokalipszis tagjai, szappantisztító sorozatok, zsidók helyetti, öcséméket szétválasztva, rendőrség vitte, izsófalvi alkoholistái, borsodivánkai elmeootthonba, arab orvos, borsodivánkai elmeotthonba, újhelyi Révész, öcsém elmenni, amerikai meggyfütrös, egykori római, szereplőivel együtt, összes írásomat, szipogó szip-szip, nevünket gyalázza, cigiért árulták, borsodivánkai elmebetegek, világ állandó, média követte, öcsémre akarta, emlékeit halála, kisvonatot megszüntették, média részéről, nyugdíjas férfiakhoz, öcsém halálát, felpuffasztották, elmeosztályoknak, boszorkányaikkal, szappantisztító, érzékenyítésnek, végrehajtásakor, tömeggyalázását, belemagyarázták, végrehajtották, cigányozásával, kiválasztottak, testenyészetei, erkölcstelenek, pszichiátriára, végrehajtottak, érdekfeleségek, elmeosztályára, borsodivánkai, elmeootthonba, világrészeket, megszüntették, szétválasztva, szenteléseket, eltorzították, sátánistáival, motorbalesete, idegrendszere, hamupipőkének, inysorvadásom, hivatalsegéd, főszerepében, végrehajtása, üzemeltettek, mezőkövesdre, ébrenálomban, rendőrséggel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1531
  • e Hét: 9004
  • e Hónap: 15245
  • e Év: 67511
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.